Contact

Mals vlees rechtstreeks van de grill!

Geniet van een echte grill in ons restaurant

Hebt u iets te vieren, wil u ontspannen gaan eten met de kinderen of wil u er met een groep vrienden op uit trekken? Kom dan naar ons restaurant in Roeselare. Wij verwennen u graag met een onvergetelijke grill. U plaatst zich rond onze open haard waar de meeste van onze gerechten ook worden klaargemaakt.

Grillen op beukenhout

De gerechten grillen wij op beukenhout wat een meerwaarde biedt. U zal het graag proeven en ruiken. Maak uw keuze uit onze specialiteiten zoals de ribbetjes, steak, rib-eye, gegrilde kip en zelfs tiger gamba’s. Wie niet kan kiezen, moet zeker de mixed grill eens proberen.

Wie liever geen grill neemt, heeft zeker nog keuze uit pasta, een slaatje of een vispannetje. Om af te sluiten, is er uiteraard nog een zacht dessert. Als kindvriendelijk restaurant denken wij steeds aan de jongsten met aangepaste kindergerechten.

Reservatie

Een liefhebber van à volonté-formules? Kom dan langs op vrijdag voor de ribbetjes en iedere zaterdagmiddag is er grill à volonté op reservatie. Groepen vanaf 10 personen kunnen ook reserveren tijdens de week om te komen grillen. Reserveer nu uw plaatsje.

De Barriere
Contacteer ons!
051 67 00 74051 67 00 74